Hakuaika tähän paikkaan on päättynyt

2020-10-01T12:51:00+00:0020.09.2020|

Realidea Oy on kokeneiden ammattilaisten vuonna 2018 perustama ja omistama riippumaton suomalainen kiinteistöalan asiantuntijayritys. Tarjoamme kiinteistö-, hanke- ja konseptikehityspalveluita sekä vuokraustoiminnan ja kauppakeskusjohtamisen ratkaisuja kotimaisille ja ulkomaisille kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja liiketilavuokralaisille kautta maan. www.realidea.fi

__________________________________________

Etsimme vahvasti kasvavaan liiketoimintaamme

KAUPPAKESKUSJOHTAJAA

Salon kauppakeskus Plazaan!

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtäväkentän, jossa pääset näyttämään kyntesi. Työssäsi vastaat kauppakeskus Plazan operatiivisesta johtamisesta ja raportoinnista kauppakeskuksen omistajille. Kehität aktiivisesti yhteistyötä kauppakeskuksen vuokralaisten kanssa ja osallistut tilojen vuokraukseen. Vastaat kauppakeskuksen brändin kehittämisestä, markkinoinnista ja vetovoimaisuuden kasvattamisesta. Edustat kauppakeskusta alueella ja teet yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Tukenasi on Realidean kokenut asiantuntijakaarti – teemme saumatonta tiimityötä vahvalla yhteishengellä. Toimipaikkasi on Salossa.

Toivomme sinulta kaupallisen alan koulutusta, kokemusta vähittäiskaupasta tai kiinteistöalasta sekä näkemystä kauppakeskusliiketoiminnasta ja kaupan tulevaisuudesta. Sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä pärjäät tarvittaessa englannilla. Tehtävässä menestymistä edesauttaa, jos sinulla on hyvät projektinhallintataidot ja kykyä sietää painetta. Tiimityöskentelyn lisäksi pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Olet ulospäinsuuntautunut ja esiintymistaitoinen ja omaat hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot. Tehtävässä menestymisen kannalta Salon talousalueen elinkeinoelämän tuntemus on tärkeää.

Kiinnostuitko Salon keskeisen kauppapaikan johtamisesta ja kehittämisestä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9.2020 mennessä osoitteeseen info@realidea.fi. Haethan työpaikkaa heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Nieminen, +358 40 560 4274, tiistaina 22.9. klo 14-15 ja torstaina 24.9. klo 9-10.

__________________________________________

Kauppakeskus Plaza on viihtyisä ja monipuolinen kauppakeskus Salon ydinkeskustassa. Kauppakeskuksessa on yli 40 erikoisliikettä, monipuolisia palveluita, kahviloita, ravintoloita, S-market ja Sokos-tavaratalo. Plazan omistavat Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö ELO ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO. www.kauppakeskusplaza.fi