Sello on Suomen paras kauppakeskus 2019

2019-10-09T16:34:28+03:0009.10.2019|

NCSC (Nordic Council of Shopping Centers) palkitsi vuosittaisessa gaalassaan Kauppakeskus Sellon vuoden 2019 parhaana kauppakeskuksena Suomessa.

Kilpailun tuomaristo toteaa perusteluissaan: ”Tämän vuoden voittaja on yhdistelmä perinteikkyyttä ja tulevaisuusorientoituneisuutta. Kyseessä on klassisen onnistunut kiinteistökehityshanke, joka on tuottanut tasaisen erinomaista tulosta kaikilla mittareilla koko olemassaolonsa ajan todistaen olevansa yksi markkinajohtajista Suomessa. Elinkaarensa aikana keskus on etabloitunut osaksi vaikutusalueensa asiakaskunnan ja yhteisön arkea ja juhlaa todellisena kohtaamispaikkana ja kaupunkikeskuksena. Keskuksen tarjoamaa kehitetään myös määrätietoisesti vastaamaan markkinan rakennemuutosta sekä asiakkaiden tarpeita ja toiveita.”

Lisäksi tuomaristo nostaa erityisperusteluna Sellon aseman kiinteistöalan rohkeana suunnannäyttäjänä vastuullisen kehittämisen ja energiataloudellisuuden saralla. Tuomaristo toteaa Sellon toimivan edelläkävijänä ja esimerkkinä jo kansainväliselläkin tasolla.

Olemme erittäin otettuja siitä, että pitkäaikainen panostuksemme kauppakeskuksen kehittämisen saralla on saanut arvoisensa tunnustuksen. Sellon omistajataho, kotimaiset eläkevakuutusyhtiöt Keva, Ilmarinen ja Elo, mahdollistavat pitkäjänteisen työn Sellon kiinteistön hyväksi”, toteaa Sellon kauppakeskuksen toimitusjohtaja Matti Karlsson.

Haluamme kiittää tästä kunniasta myös asiakkaitamme ja liikkeidemme henkilökuntaa. Vahva yhteisöllisyys vie meitä eteenpäin myös kaupunkikeskuksena, jolla on tärkeä rooli niin lähialueella kuin koko Espoossa. Joten kiitos asiakkaillemme ja koko kauppakeskuksen henkilökunnalle”, Karlsson kiittelee.

Tämän tunnustuksen myötä Realidean manageroima kauppakeskus Sello edustaa Suomea ensi keväänä NCSC:n Pohjoismaiden paras kauppakeskus -mittelössä.

Lisätietoja:
Matti Karlsson, toimitusjohtaja, kauppakeskus Sello, +358 500 456 782, matti.karlsson@sello.fi

*

Uutiskuvassa vasemmalta: Ilmarisen vuokrauspäällikkö Ville Laurila, Sellon kiinteistöpäällikkö Olli Paunola, kauppakeskusjohtaja Marjo Kankaanranta, markkinointipäällikkö Sanna Kouvalainen, ylläpitopäällikkö Vesa Kivinen ja toimitusjohtaja Matti Karlsson.

*

Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) on kauppakeskustoimialaa Pohjoismaiden markkinoilla edustava organisaatio. Vuonna 1986 perustetulla NCSC:llä on noin 1 200 jäsentä Tanskasta, Suomesta, Norjasta, Ruotsista, Islannista ja muista Euroopan maista. https://ncscnordic.org/

Kauppakeskus Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja on Suomen toiseksi suurin kauppakeskus. Sellossa on yli 170 liikettä ja palveluntarjoajaa. Kävijöitä Sellossa on vuosittain 24 miljoonaa ja kokonaismyynti vuodessa on noin 400 milj. euroa. Sellon omistavat Keva, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.  www.sello.fi

Realidea Oy on kokeneiden ammattilaisten perustama ja omistama riippumaton suomalainen kiinteistöalan asiantuntijayritys. Tarjoamme kiinteistö-, hanke- ja konseptikehityspalveluita sekä vuokraustoiminnan ja kauppakeskusjohtamisen ratkaisuja. Palvelemme kotimaisia ja ulkomaisia kiinteistöjen omistajia, sijoittajia sekä liiketilojen vuokralaisia kautta maan. www.realidea.fi