Liila uudistettiin ja vuokrattiin täyteen

2021-10-14T19:05:59+03:0014.10.2021|

Kauppakeskus Liila Espoon Suomenojalla on kokenut merkittävän muutoksen viimeksi kuluneen reilun vuoden aikana. Uudistus valmistui toukokuussa, kun Metropoli Kaluste avasi uuden liikkeensä.

Liilan kaikki liiketilat on vuokrattu ja kauppakeskuksen omistava Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt on saanut keskuksen mittavat toiminnalliset ja kaupalliset muutokset valmiiksi. Kaikkiaan Liilassa toimii tällä hetkellä 20 erikoisliikettä, jotka painottuvat uuden konseptin mukaisesti sisustamiseen, huonekaluihin sekä vapaa-aikaan unohtamatta päivittäistavarakauppaa sekä ravintoloita.

Lähdimme suunnittelemaan keskuksen toiminnallista muutosta ja täydellistä saneerausta noin kaksi vuotta sitten, kun tiedossa oli silloisen päivittäistavarakaupan siirtyminen pois Liilasta. Kumppaniksi valitsimme Realidean, jonka määrätietoisen ja aktiivisen vuokraus- ja kehitystoiminnan ansiosta loimme keskukselle täysin uuden konseptin. Nyt kauppakeskus on viimeistä tilaa myöten vuokrattu. Tämä siitäkin huolimatta, etteivät ajat ole olleet suotuisat etenkään vuokraustoiminnassa. Liilan kävijämäärät sekä myynnit ovat selkeässä kasvussa”, iloitsee kiinteistökehityspäällikkö Sirpa Lamminluoto eQ Liikekiinteistöistä.

Liilassa ovat uusina toimijoina aloittaneet GolfSky, Masku, Finnlandia, Kruunukaluste, Unikulma, Metropoli Kaluste ja K-Market. Samassa yhteydessä kauppakeskuksessa jo aiemmin toimineet Hockey Base, Inaria, Noblessa Keittiöt, Rusta sekä ratsastuksen erikoisliike Hööks ovat joko laajentaneet toimintaansa tai muuttaneet uusiin sijainteihin ja uudistaneet myymäläkonseptejaan. Liilan koko palvelutarjonta: www.liila.fi

Suuret muutokset vaativat onnistuakseen saumatonta yhteistyötä niin kehittäjän, suunnittelun, omistajan kuin vuokralaisten kanssa. Liilan uudistuksessa kaikki nämä palaset loksahtivat paikoilleen ja lopputuloksena Liila on saanut uuden tarinan ja samalla uudistuneen elämän”, kertoo toimitusjohtaja Pasi Nieminen Realidea Oy:stä. Vuokraustyössä kilpailimme kuukausia koronaa vastaan, mutta onneksi myös vuokralaiset uskoivat ja uskovat edelleen tulevaisuuteen”, jatkaa Nieminen.

Lisätietoja:

Pasi Nieminen
toimitusjohtaja, osakas, Realidea Oy
+358 40 560 4274
pasi.nieminen@realidea.fi


Realidea on kokeneiden ammattilaisten vuonna 2018 perustama ja omistama riippumaton suomalainen kiinteistöalan asiantuntijayritys. Tarjoamme laaja-alaisesti kiinteistö-, hanke- ja konseptikehityspalveluita sekä vuokraustoiminnan ja kauppakeskusjohtamisen ratkaisuja. Palvelemme kotimaisia ja ulkomaisia kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia sekä kuntia kautta Suomen. Vuonna 2020 vuokrasimme yhteensä yli 25.000 neliömetriä liiketilaa ja olemme Suomen viidenneksi suurin kauppakeskusmanageri 2021.