Päivi Salonen Mall of Triplan uudeksi toimitusjohtajaksi ja kauppakeskusjohtajaksi

2022-05-10T12:24:17+03:0010.05.2022|

Mall of Triplan uudeksi toimitusjohtajaksi ja kauppakeskusjohtajaksi on valittu DI Päivi Salonen. Hän aloittaa tehtävässään kesäkuussa. Nykyinen toimitusjohtaja Kati Kivimäki siirtyy Jääkiekon SM-Liiga Oy:n toimitusjohtajan tehtäviin.

Päivi Salonen on pitkän linjan kiinteistöalan ammattilainen. Salonen on aikaisemmin työskennellyt Ilmarisen kiinteistösijoitusyksikössä lähes 10 vuotta vastaten Helsingin ydinkeskustan merkittävistä kaupallisista kohteista, kuten mm. kauppakeskus Kämp Galleriasta.

Salosella on vankka kokemus kaupunkikeskusten kehittämisestä ja hänen ydinosaamistaan on erilaisten kaupallisten tilakonseptien ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Salonen on myös toiminut Triplan hallituksessa lähes alusta saakka, minkä johdosta hänellä on vankka näkemys Triplan tulevaisuuden suuntaviivoista.

”Odotan suurella innolla, että pääsen tutustumaan syvemmin Triplan operatiiviseen toimintaan ja vuokralaisiin. Mitä kaikkea meillä onkaan luvassa varsinkin nyt, kun pandemiasta ollaan siirtymässä eteenpäin ja pääsemme hyödyntämään kaikkia Triplan mahdollisuuksia”, iloitsee Salonen.

Salosella on selkeä visio toimivista kaupallisista kokonaisuuksista sekä erityistä osaamista asiakastyytyväisyyden kehittämisessä. Salosella on aikaisemmassa työssään kokemusta myös hotelli- ja toimistohankkeista.

”Toivotan Päivi Salosen tervetulleeksi Triplan johtoon. Samalla haluan kiittää Kati Kivimäkeä ja koko Tripla-tiimiä ansiokkaasta työstä Triplan lanseerauksessa sekä menestyksekkäästä ensimmäisten vuosien taipaleesta”, sanoo Triplan hallituksen puheenjohtaja Kenneth Nyman.

Mall of Tripla on Helsingin vilkkain ja Suomen paras kauppakeskus

Koronapandemiasta huolimatta Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla teki ennätystuloksen. Mall of Triplan vuoden 2021 kokonaismyynti nousi historian korkeimmalle tasolle ollen 254 miljoonaa euroa. Myynnin kasvu edellisvuoteen verrattuna oli yli 14 prosenttia. Triplassa asioi vuoden 2021 aikana yli 18,4 miljoonaa kävijää, mikä on enemmän kuin muissa pääkaupungissa sijaitsevissa kauppakeskuksissa. Kävijämäärä kasvoi yli viisi prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Mall of Tripla palkittiin Suomen parhaana kauppakeskuksena Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) Awardseissa maaliskuussa. NCSC:n paras kauppakeskus -palkinto on vuotuinen tunnustus. Se myönnetään osoituksena poikkeuksellista ja innoittavasta toiminnasta, joka toimii suunnannäyttäjänä koko kauppakeskustoimialalle.

Mall of Tripla on myös toukokuussa pelattavien jääkiekon MM-kotikisojen virallinen yhteistyökumppani. Triplassa tulee olemaan kisojen aikana maailman suurin Fan Zone, jossa pääsee seuraamaan muun muassa kaikkia Suomen pelejä ja nauttimaan kisatunnelmasta.

Lisätiedot:

Päivi Salonen
puh. 040 746 5055
paivi.salonen@ilmarinen.fi

Kenneth Nyman
Triplan hallituksen puheenjohtaja
kenneth.nyman@ilmarinen.fi

 

Mall of Tripla – Helsingin alati sykkivä sydän

Mall of Tripla on Helsingin Pasilassa sijaitseva kaupunkikeskus ja julkisen liikenteen risteyskohta. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, jossa on kauppakeskuksen lisäksi hotelli, toimistotilaa, asuntoja sekä pysäköintilaitos ja elämyskeskus. Mall of Tripla on lähes 250 liikemäärällään Pohjoismaiden suurin kauppakeskus. Vuokrattava pinta-ala on 85 000 m2. Pasilan asema on osa kauppakeskusta.

Mall of Tripla on suomalaisessa omistuksessa. Omistajia on neljä: Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, YIT Suomi Oy, Conficap Oy ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia.

Mall of Triplan kauppakeskusmanagerina toimii elokuusta 2022 alkaen Realidea Oy.