Realidea Espoon Sellon uudeksi kauppakeskusmanageriksi

2019-04-30T12:26:08+03:0030.04.2019|

Realidea Oy on valittu Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Kauppakeskus Sellon kauppakeskusmanageriksi 1.6.2019 alkaen. Yhtiö ottaa kesäkuun alusta lukien vastatakseen Sellon hallinnollisesta, kaupallisesta sekä ylläpidon johtamisesta.

Sellon nykyinen kauppakeskusorganisaatio jatkaa tehtävässään ja siirtyy Sellon nykyisen manageriyhtiön palveluksesta Realidea Oy:n palvelukseen. Organisaatio saa lisävahvistusta Realidean muista ammattilaisista. Sellon toimitusjohtajana jatkaa kauppakeskusalan pioneeri Matti Karlsson.

Realidean valinnan ratkaisivat jatkuvuuden varmistaminen ja yrityksen toimintamalli, jonka koemme olevan Sellolle sopiva vallitsevaan haastavaan markkinatilanteeseen. Kauppakeskusmarkkina elää muutoksessa ja uskomme, että vuokraustoiminnalla tulee olemaan yhä suurempi merkitys tulevaisuudessa. Luotamme tässä Realidean tekemiseen”, toteavat Sellon omistajatahojen edustajina salkunhoitaja Petri Louhio Kevasta, kehitysjohtaja Timo Sotavalta Elosta ja vuokrauspäällikkö Ville Laurila Ilmarisesta.

Lähdemme innolla jatkamaan Sellon menestystarinaa. Tämä on vuosi sitten perustetulle Realidealle merkittävä päänavaus ja uusi liiketoiminta-alue. Paremmasta näköalapaikasta emme voisi aloittaa”, toteaa Realidean toimitusjohtaja Pasi Nieminen.

Suomen Kauppakeskusyhdistyksen julkaisemien tilastojen mukaan Sello oli neliöiltään, myynniltään ja kävijämäärältään Suomen toiseksi suurin kauppakeskus vuonna 2018.


Lisätietoja:

Pasi Nieminen, toimitusjohtaja, Realidea Oy
040 560 4274, pasi.nieminen@realidea.fi

 

Kauppakeskus Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja on Suomen toiseksi suurin kauppakeskus. Sellossa on yli 170 liikettä ja palveluntarjoajaa. Kävijöitä Sellossa on vuosittain 24 miljoonaa ja kokonaismyynti vuodessa on noin 400 milj. euroa. Sellon omistavat Keva, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. www.sello.fi

Realidea Oy on kokeneiden ammattilaisten vuonna 2018 perustama riippumaton suomalainen kiinteistöalan asiantuntijayritys. Tarjoamme kiinteistö-, hanke- ja konseptikehityspalveluita sekä vuokraustoiminnan ja kauppakeskusjohtamisen ratkaisuja. Palvelemme kotimaisia ja ulkomaisia kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia kautta maan. www.realidea.fi