Realidea ja Sitowise ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen

2018-10-19T12:50:42+03:0018.06.2018|

Kumppanuussopimus allekirjoitettiin kesäkuussa 2018. Realidean kiinteistö- ja hankekehityskokemus sekä  Sitowisen talo-, infra- ja kaupunkikehitysosaaminen täydentävät toisiaan hienosti.

Realida ja Sitowise pystyvät yhdessä tarjoamaan palvelut aina hankekehityksestä ja kaavoituksesta loppukäyttäjien hankintaan sekä omistajien edunvalvontaan asti. Yrityksillämme on vankka kokemus onnistuneista hankkeista ja projekteista koko valtakunnan laajuisesti.

Yhdessä Realidean kanssa pystymme entistä paremmin huomioimaan kaupallisen toteutettavuuden ja taloudellisen kestävyyden hankesyklin eri vaiheisssa. Näin pääsemme kohti kestävämpiä ratkaisuja”, toteaa Sitowisen Ympäristö- ja kaupunkikehitystoimialan johtaja Jenni Lautso. ”Yhteistyömme kattaa selvitys- ja konsultointitehtäviä, kuten hankejohtamisen palvelut, vuorovaikutus ja viestintä sekä kaupalliset selvitykset ja arvioinnit. Lisäksi yhteistoiminnassamme korostuu luonnollisesti rakennussektorin suunnittelutehtävät, kaupunkisuunnittelu sekä kaupallinen ja toiminnallinen suunnittelu.”

Lisätietoja: Pasi Nieminen, +358 40 560 4274, pasi.nieminen@realidea.fi

 

Kuvassa vasemmalta: Markus Väyrynen (Sitowise), Jenni Lautso (Sitowise), Hannu Lokka (Realidea), Jannis Mikkola (Sitowise) ja Pasi Nieminen (Realidea).