Realidean joulutervehdys

2021-12-22T16:49:08+02:0022.12.2021|

Kiitävi aika, vierähtävät vuodet… ja Realideakin toimii täyttä tohinaa jo neljättä vuotta. Koko rupeamasta lähes puolet on ollut pandemian sävyttämää, eikä tulevakaan vuosi tee poikkeusta.

Me Realideassa pyrimme olemaan aina askeleen edellä, valmiina kohtaamaan ja voittamaan haasteet positiivisella energialla – yhdessä. Se on tuottanut tulosta myös tänä vuonna. Johtamiemme kauppakeskusten vuokralaiset ovat tyytyväisempiä ja vuokrausasteet korkeampia kuin koskaan. Olemme saaneet kauppakeskuksiimme lukuisia uusia vetovoimaisia vuokralaisia ja onnistuneet kehittämään keskuksiamme yhä kilpailukykyisemmiksi. Konsulttitoiminnoissamme etenkin jälkimmäinen vuosipuolisko on ollut työntäyteinen. Olemme olleet mukana varsin mielenkiintoisissa hankkeissa, mm. kehittämässä Helsingin Elielinaukion aluetta ja Rail Baltican rautatieasemia.

Pandemia ei ole lannistanut uskoamme tulevaan. Olemme tänäkin vuonna rekrytoineet riveihimme kourallisen uusia upeita työkavereita. Nyt meitä realidealaisia on jo 30! Henkilöstömme on mitatusti työhönsä sitoutunut ja yhteen hiileen puhaltava joukkue, joka on ylpeä yrityksestämme, työstämme ja aikaansaannoksistamme.

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika rauhoittua hetkeksi, nauttia joulun tunnelmasta ja juhlistaa vuoden vaihtumista. Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tästä vuodesta ja toivotamme kaikille rauhallista joulunaikaa sekä voimaa ja valoa vuoteen 2022!

t: Realidean väki

P.S. Tänä vuonna annamme joululahjan kotimaan vähävaraisille lapsiperheille tekemällä lahjoituksen Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä Joulumieli -keräykseen.