Realidean joulutervehdys

2020-12-18T12:11:39+02:0018.12.2020|

On taas se aika vuodesta, kun on sopiva hetki pysähtyä, pistää Realidean vuosi nippuun ja peilata mennyttä tämän jo perinteisen joulutervehdyksemme muodossa.

Vuosi sitten tähän samaan aikaan budjetit oli laadittu, tavoitteet ja toimintasuunnitelmat tulevalle vuodelle kirkastettu. Olipa moni meistä jo ehtinyt suunnitella omia lomareissuja ja työmatkojakin. Tuskinpa kukaan kuitenkaan osasi edes kuvitella, että pian olisimme keskellä ennennäkemätöntä globaalia kriisiä ja uutta normaalia.

Koronapandemian värittämä vuosi 2020 on Realidean 3. toimintavuosi. Vaikka se on ollut poikkeuksellinen ja monella tapaa haastava, vuosi on ollut opettavainen ja entisestään vahvistanut yrityksemme alkuperäistä toimintafilosofiaa. Olemme tehneet töitä hartiavoimin, yrittäjähenkisesti ja päämäärätietoisesti – yhdessä. Olemme saaneet aikaan paljon sellaista, josta olemme aidosti ylpeitä ja kiitollisia.

Työsarkaa on riittänyt, ja olemme rekrytoineet taloon lisää osaamista. Vuoden jälkipuoliskolla saimme johdettavaksemme Helsingin Ristikon ja Salon Plazan kauppakeskukset. Sello vankisti yhä edelläkävijän asemaansa myös kansainvälisesti: Sello on nyt ensimmäinen uuden standardin 4.1 LEED EB PLATINUM -tason ympäristöluokituksen saavuttanut kauppakeskus Euroopassa!

Meitä realidealaisia on nyt 25, yhtiössämme on 5 osakasta ja johdettavanamme on 5 kauppakeskusta. Tällä joukolla olemme tänä vuonna mm. vuokranneet yhteensä runsaat 25.000 neliötä liiketilaa lukuisille toimeksiantajille kautta Suomen, tehneet olemassa oleviin vuokrasopimuksiin yli 100 korona-ajan liitettä kiinteistön omistajien myötävaikutuksella jo pelkästään Espoon Sellossa ja saaneet uusia erilaajuisia konsultointitoimeksiantoja noin 50 ja olleet niiden kautta mukana moninaisissa kiinteistökehityshankkeissa kautta maan.

Nyt odotamme taaperoikäisen innolla joulua – aikaa hengähtää ja ladata akkuja tulevaan. Samalla haluamme lämpimästi kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tästä vuodesta ja toivottaa kaikille rauhallista joulunaikaa sekä iloa, voimaa ja terveyttä vuoteen 2021!

t: Realidean väki

P.S. Syöpä on kuluvana vuonna koskettanut läheisesti myös meitä. Siksi päätimme tänä jouluna osallistua Syöpäsäätiön joulukeräykseen. Haluamme sitä kautta olla mukana varmistamassa, että suomalaisen syöpätutkimuksen menestystarina saa jatkoa. Elämä on paras lahja.