Selloon toistakymmentä uutta liikettä – uusimpana Suomen ensimmäinen Normal-myymälä

2021-08-04T16:14:50+03:0023.02.2021|

Kauppakeskus Sello houkuttelee uusia vuokralaisia poikkeusoloista huolimatta. Helmikuussa liikkeensä avaavat juhlatarvikkeiden erikoisliike Juhlamaailma ja ensimmäisellä Suomen myymälällään tanskalainen päivittäistavaraketju Normal.

Sellossa aloitti viime vuonna 13 uutta liikettä ja ravintolaa, joihin lukeutuvat mm. H&M Home, Jysk, Flying Tiger Copenhagen, Naughty Brgr ja XS Lelut. Helmi-maaliskuussa 2021 valikoima täydentyy vielä kolmella uudella nimellä, kun liikkeensä avaavat tanskalainen päivittäistavaraketju Normal, juhlatarvikkeiden erikoisliike Juhlamaailma ja kuvatuotteisiin keskittynyt Fotoyks.

– Normalilla on tällä hetkellä 250 myymälää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Ranskassa. Suomeen rantaudumme neljällä myymälällä, joista ensimmäinen avataan loistopaikalla sijaitsevaan Selloon. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman arjen tuotteita ja ainutlaatuisia kokemuksia erityisen konseptimme ansiosta, sanoo Normalin toimitusjohtaja Torben Mouritsen.

– Perheyrityksemme avaa seitsemännen Juhlamaailma-myymälän Sellon 2. kerrokseen. Iloiset ilmapallot, värikkäät koristeet, kaunis kattaus ja hauskat asusteet luovat tunnelmaa juhliin, vaikka suuremmalla porukalla ei saisikaan vielä kokoontua. Niiden avulla tärkeät hetket tallentuvat myös näyttäviksi kuviksi ja iloisiksi muistoiksi. Me autamme nostamaan merkkipäivät arjen yläpuolelle, toteaa liiketoimintajohtaja Jonna Nieminen Juhlamaailmasta.

Poikkeusvuonna kävijämäärät vähenivät mutta keskiostos kasvoi

Vuosi 2020 oli haastava usealle toimialalle ja poikkeusajan suositukset ja rajoitukset ovat näkyneet myös Sellossa: kävijämäärät jäivät vuodesta 2019 neljänneksen ollen 18,6 miljoonaa asiakaskäyntiä. Myynti taas oli vuoteen 2019 verrattuna -13 % ollen 341 miljoonaa euroa. Kauppakeskuksen keskiostos kasvoi yli 10 % vuonna 2020.

– Kauppakeskukseen tullaan nyt asioimaan harvemmin ja ostetaan kerralla enemmän. Haluamme kiittää asiakkaita ja vuokralaisia vastuullisesta toiminnasta terveysturvallisuuden eteen. Toivotamme uudet vuokralaiset tervetulleiksi Selloon. Vietetään yhdessä avajaisia, kun pandemiatilanne sen sallii, kertoo toimitusjohtaja Marjo Kankaanranta.

Sellossa viestitään terveysturvallisuuteen liittyvistä suosituksista niin sisäänkäynneillä kuin kauppakeskuksen medioissa. Myös tehostetun siivouksen ja ilmanvaihdon toimet jatkuvat. Tunnustuksena toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi SAFE Shopping Centers myönsi Sellolle lokakuussa 2020 COVID 19 -sertifikaatin erinomaisella arvosanalla.

Lisätiedot:

Marjo Kankaanranta, toimitusjohtaja, Kauppakeskus Sello
marjo.kankaanranta@sello.fi, puh. 050 511 4181