Uusi vuosi 2021 tuo muutoksia Sellon tiimiimme

2020-12-11T15:03:12+02:0011.12.2020|

Espoon Sellon toimitusjohtaja Matti Karlsson ja kauppakeskusjohtaja Marjo Kankaanranta ovat olleet mukana Sellon toiminnassa jo sen rakennusvaiheesta lähtien. He ovat vastanneet Sellon kaupallisesta kehityksestä, kiinteistöstä ja brändistä yhdessä muun tiiminsä kanssa. Tämän pitkän ja ansiokkaan rupeaman jälkeen toimitusjohtajan viitta vaihtuu ensi vuoden alusta lukien.

1.1.2021 alkaen Realidea Oy:n manageeraaman kauppakeskus Sellon toimitusjohtajana toimii Marjo Kankaanranta. Matti Karlsson jatkaa vahvasti mukana Sellon toiminnassa Senior Advisorin roolissa ja vastaa jatkossakin mm. yhteistyöstä Espoon kaupungin kanssa Sellon tulevissa laajennus- ja rakennushankkeissa.

Samassa yhteydessä tammikuussa Sanna Kouvalainen siirtyy Sellon kauppakeskuspäälliköksi ja Maiju Pulju markkinointipäälliköksi. Uutena markkinointi- ja kauppakeskuskoordinaattorina aloittaa Pinja Talikka. Kiinteistöpäällikkönä jatkaa Olli Paunola ja ylläpitopäällikkönä Vesa Kivinen.

”Tulen edelleen työskentelemään Sellossa tiiviisti manageeraustiimin ja Sellon omistajien Kevan, Elon ja Ilmarisen kanssa. Espoon kaupunkisuunnittelulautakunta on hyväksynyt Leppävaaran keskustan kaavan nyt nähtäville, ja Sello on mukana laajennussuunnitelmilla. Haluamme kehittää aluetta yhdessä ja tarjota tulevaisuudessa lähiasukkaille ja asiakkaillemme entistä monipuolisemmat palvelut”, kommentoi Matti Karlsson.

Lisätiedot:

Marjo Kankaanranta, marjo.kankaanranta@sello.fi, puh. +358 50 511 4181

Matti Karlsson, matti.karlsson@sello.fi, puh. +358 500 456 782